[DA] Ændre på din mail-quota

En typisk mail konto hos PIL har en quota på 100MB. Hvis man skulle ønske at hæve denne quota, skal man først kontakte PIL-support via e-mail (support@pil.dk) og bede support om at sætte quota'en op. Når man så modtager et svar om at quota er blevet hævet, skal man efterfølgende logge ind på sin PIL-Manager konto for at angive sin quota. Dette gøres på følgende måde:

1. Log ind på jeres konto på PIL-Manageren:

2. Navigere til Mail > [Jeres domæne] > [Vælg mailkonto]

3. Klik på "Mailbox Size" og vælg en quota og klik derefter på "Save Changes" for at gemme:

Bemærk at hævning af quota medføre ekstra omkostninger. Se evt. gerne mere ved at klikke på mig.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.
Drevet af Zendesk